Chaty a chalupy|Last Minute|Dovolená

Ubytování v ČR    >    

Nejlepší recenze ubytování v ČR

Nejlépe hodnocené ubytování v ČR. Apartmány, hotely, lázně, penziony a pobyty s ubytováním v soukromí. Last Minute nabídky dovolené.

Nejlepší recenze ubytování v ČR

Základní informace

Dovolená Lipno levně Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 6860 Kč.


Rekreační chalupa se nachází na okraji obce v klidném prostředí šumavské přírody. Kapacita objektu je max. 19 osob. Je zde 5 pokojů, každý má své sociální zařízení se sprchovým koutem, TV a lednicí, velká společenská místnost se sedací soupravou, krbovými kamny a jídelním koutem a kuchyň vybavená lednicí, mikrovlnnou troubou, sporákem, varnou konvicí a nádobím. Dále je zde uzamykatelná místnost pro úschovu lyží a kol, možnost parkování u objektu, venkovní posezení pod altánem, gril a venkovní ohniště.
Nejlepší recenze ubytování v ČR
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 6 860 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)

Základní informace

Dovolená Králický Sněžník levně Chalupa U Strašidla I. - Malá Morava s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 10591 Kč.


Objekt je umístěn na polosamotě u křišťálově průzračné bystřiny stékající z hor a v těsné blízkosti lesa. Čistý, svěží vzduch, tichá a nerušená úbočí lesních strání, příjemné šumění lesů, hukot mělké říční vody láká k osvěžující koupeli v horské bystřině. Na pozemku jsou dva objekty-velká chalupa, která se nabízí pod číslem CZ4313 (U Strašidla II) a menší, zde popisovaná, chalupa U Strašidla I. Jde o samostatný menší objekt, s vlastním vchodem, který je od chalupy oddělen dvojgaráží. Hosté mají samostatné vchody do obou objektů i samostatné venkovní prostory. U obou objektů jsou prostorné terasy s posezením. Zařízení a vybavení je skromné a účelové pro nenáročné klienty, kteří preferují klid a okolní přírodu. Vchod do menší chalupy vede ze zastřešené terasy. Po vstupu do objektu vede menší chodba, ze které je kromě kuchyně, WC a koupelny přístupný obývací pokoj. Komfort této obývací místnosti s televizí zvyšuje pohodlná sedací souprava a zejména krbová kamna, která už s prvními plameny navodí příjemnou a teplou atmosféru domova. Po stylovém dřevěném schodišti se vystoupá do podkroví, kde se nachází dvě oddělené ložnice. Objekt obklopuje velký travnatý pozemek, který není oplocený. Na této zahradě mohou hosté posedět u zahradního posezení nebo přírodního ohniště. K dispozici je také zahradní krb.
Nejlepší recenze ubytování v ČR
Chalupa U Strašidla I. - Malá MoravaDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 591 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)

Základní informace

Dovolená Krušné hory levně Chalupa Hradecká - Jindřichovice s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 10591 Kč.


K chalupě, která se nachází na okraji obce vede zpevněná místní komunikace. Hlavní vchod je ze zahrady, vstupuje se do chodby (lednice s mrazákem ), na jejíž levé straně jsou dveře do ložnice A (lůžka, křesla, stůl), ze které je možné pokračovat do ložnice B (lůžka, dětská postýlka, skříň, stolek, židle). Do ložnice B je možno vejít z kuchyně, má i samostatný vchod. Také do kuchyně (kuchyňská linka, myčka na nádobí, stůl, židle, kamna s teplovzdušným rozvodem) je možné vstoupit dveřmi na konci chodby. Vpravo od hlavního vchodu je průchod chodbičkou (několik strmějších schodů) k sociálnímu zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - vana se sprchou, umyvadlo, zrcadlo, sušák, boiler, automatická pračka) a kudy lze dále pokračovat do garáže (slouží ke skladování), kde je umístěn centrální kotel na dřevo, dříví a také stolní tenis. Ze vstupní chodby vedou schody do patra, kde najdeme ložnici C (lůžka, stolek, zabudované police, noční stolek, lampička) a ložnici D (lůžka, stůl, židle, příborník, toaletní skříňka se zrcadlem). Vpravo od schodiště jsou dveře do televizní místnosti (stůl, pohovka, BTV). Ta je průchozí do společenské místnosti (stoly, židle, lavice, kamna na tuhá paliva) s kulečníkem a samoobslužným barem. Před objektem je zatravněná zahrada, která přechází v otevřenou louku. Je zde dostatek místa pro posezení (zahradní nábytek), děti ocení houpačky i pískoviště. Večery mohou být romantické u ohně nebo při grilování. K dispozici je skládací zahradní nábytek, kulečník, stolní tenis, přenosný gril.
Nejlepší recenze ubytování v ČR - Chalupa Hradecká - Jindřichovice
Chalupa Hradecká - JindřichoviceDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 591 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Velká zahrada, čisté a pěkné ubytování, krásné lesy okolo, příjemní majitelé.

Základní informace

Dovolená Železné hory Chalupa U Bárovky - Lány s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 22260 Kč.


Chalupa stojí na velkém a oploceném pozemku v obci. Hlavním vchodem z boční strany se vchází na chodbu v přízemí, z které je přístupná společenská místnost (sedačky, křesla, konferenční stolek, krbová kamna, jídelní stůl) s velkou a prostornou kuchyní, z které se dále jde na sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, zrcadlo, umyvadlo) a do ložnice A (lůžka, skříň, noční stolky). Ze společenské místnosti dále ústí pohodlné schody do podkroví. V podkroví se nachází ložnice B (lůžka, komoda, skříň, noční stolky), ložnice C (lůžka, komoda, skříň, noční stolky), ložnice D (lůžka, komoda, skříň, noční stolky), ložnice E (lůžka, komoda, skříň, noční stolky) a 2x sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, umyvadlo). Na zatravněném a pěkně upraveném pozemku mají klienti k dispozici prostornou terasu se zahradním nábytkem, zastřešenou pergolu, krytý bazén a venkovní stůl pro stolní tenis.
Nejlepší recenze ubytování v ČR - Chalupa U Bárovky - Lány
Chalupa U Bárovky - LányDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 22 260 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Pro rodinu s malými dětmi naprosto ideální! Velmi milí majitelé, domek byl krásně čistý a zahrada příjemná! Byli jsme moc spokojeni.

Základní informace

Dovolená Jižní Čechy levně Chata Chatička Pod lipami - Černýšovice s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 10003 Kč.


Chata stojí na vlastním pozemku o rozloze přibližně 450 m2, který je celý oplocen. Chata se skládá z plně vybavené kuchyňky v přízemí, obývacího pokoje v suterénu (rozkládací pohovka na spaní pro dvě osoby, křeslo, krb), kde se nachází i malá koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. V podkroví je umístěna ložnice-podesta. Chata je určena k ubytování max. 4 osob (případnou 5. nebo 6. osobou v objektu může být dítě bez nároku na lůžko-na dotaz). Na pozemku mohou klienti využít venkovní zastřešené posezení (zahradní nábytek, ohniště, zastřešená pergola, gril, vydlážděná terasa před chatou).
Nejlepší recenze ubytování v ČR - Chata Chatička Pod lipami - Černýšovice
Chata Chatička Pod lipami - Černýšovice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 10 003 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Příjemný pan majitel, vstřícnost ohledně pobytu se psy (bez poplatku, kompletně oplocená zahrada, chata je poslední v řadě několika chatek v klidné oblasti za obcí). Chatka je menší, ale pěkně zařízená. Rozhodně doporučujeme.

Základní informace

Dovolená Krkonoše levně Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 9884 Kč.


Nově postavený domek stojí na okraji města v klidné části. V hlavním vchodem se vstoupí přímo do kuchyně, jehož součástí je i lůžková a odpočinková část s televizí a vstup do koupelny s toaletou. Z kuchyňské části vedou schody-žebřík na podestu, kde jsou dvě lůžka. Celý prostor je otevřený. Na pozemku mohou klienti využívat terasu a gril. V případě větších skupin je možnost rezervovat vedlejší objekt CZ5318 pro 6 osob.
Nejlepší recenze ubytování v ČR - Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 9 884 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Neni co vytknout ,majitel pomohl , poradil, navigovat, chata krásná , menší utulna , moderně zatížena .urcite tam jeste půjdeme , doporučuji

Základní informace

Dovolená Jižní Čechy Chata Karolína - Dolní Pěna s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 13230 Kč.


Objekt stojí na klidném místě malé obce Dolní Pěna. Objekt disponuje dvěma ložnicemi, společenskou místností s kuchyní, koupelnou a toaletou. Před objektem je pro klienty připraveno posezení a gril. Vedle objektu se nachází další mobilní dům, který se rovněž nabízí k rekreaci pod evidenčním číslem CZ6379.
Nejlepší recenze ubytování v ČR - Chata Karolína - Dolní Pěna
Chata Karolína - Dolní PěnaDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 13 230 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Vše ??

Základní informace

Dovolená Jižní Čechy Chata Viola - Dolní Pěna s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 13230 Kč.


Objekt stojí na klidném místě malé obce Dolní Pěna. Objekt disponuje dvěma ložnicemi, společenskou místností s kuchyní, koupelnou a toaletou. Před objektem je pro klienty připraveno posezení a gril. Vedle objektu se nachází další mobilní dům, který se rovněž nabízí k rekreaci pod evidenčním číslem CZ6063.
Nejlepší recenze ubytování v ČR - Chata Viola - Dolní Pěna
Chata Viola - Dolní PěnaDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 13 230 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (5 hodnocení)

Nejnovější recenze: Ochotná a příjemná paní majitelka. Vše čisté. Byli jsme mile překvapeni, že bylo k dispozici ručníky, utěrky, čistící prostředky.

Základní informace

Dovolená Krkonoše Chalupa Maršovka - Horní Maršov s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 22400 Kč.


Objekt je nově zrekonstruovaná a stylově zařízená chalupa. Chalupa nabízí pohodlné ubytování pro 15 osob ve čtyřech dvoulůžkových, jednom třílůžkovém a jednom čtyřlůžkovém pokoji. Pokoje se nachází v podkroví a v prvním patře, kde je k dispozici i koupelna s WC. V přízemí je pak druhá samostatná koupelna s rohovou vanou a pračkou, samostatné WC, společenská místnost a kuchyň s jídelnou vybavená myčkou, lednicí, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí. Všechny prostory chalupy jsou vybaveny novým a stylovým zařízením, díky kterému se u nás budete cítit opravdu pohodlně. V celé chalupě je k dispozici bezdrátové Wi-Fi připojení k internetu. Myslíme i na Vaše děti – máte u nás pro své dítě k dispozici dětskou židličku, přebalovací pult, ale i spoustu dětských hraček a her. A je-li členem Vaší rodiny i psí miláček a je-li hodný a čistotný, určitě ho na dovolenou k nám vezměte s sebou. Parkování je možné přímo na uzavřeném dvoře, kam se vejde až 6 osobních aut. K dispozici je vám také venkovní posezení s grilem a ohništěm, kde v létě můžete se svými přáteli trávit čas, pokud se vám zrovna nebude chtít vydávat na výlety po okolí.
Nejlepší recenze ubytování v ČR - Chalupa Maršovka - Horní Maršov
Chalupa Maršovka - Horní MaršovDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 22 400 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Velmi příjemná komunikace, super prostředí, naprostý pořádek a čistota. Vřele jen doporučujeme!

Základní informace

Dovolená Jizerské hory Chalupa Raškovka - Kořenov s délkou 7 dní, v termínu 28. květen 2022 až 4. červen 2022 od Chata.cz. Jedná se o jarní luxusní pobyt v ceně 29904 Kč.


Krásná, nově zrekonstruovaná, velmi komfortně zařízená horská chalupa situovaná na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš v nadmořské výšce cca 800 m n. m., pouhých 5 km od známé osady Jizerka. Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro 2 až 9 osob. Součástí vybavení chalupy Raškovka je samostatný domek na zahradě s grilem a saunou - finská kota - vhodný pro společné posezení a bezkonkurenční saunový zážitek. Parkování přímo u chalupy, pro jízdní kola a lyže v garáži. Chalupa je vhodná především pro spřátelené rodiny. Hostům jsou v prostorách chalupy k dispozici 3 ložnice (9 lůžek plus dětské postýlky), dvě koupelny, samostatné WC, garáž a společenská místnost s prostornou a plně vybavenou kuchyní, velkým jídelním stolem a kachlovými kamny, které tvoří pravou horskou atmosféru. Chalupa disponuje velkou, krásnou neoplocenou zahradou se zahradním nábytkem a dětským příslušenstvím včetně trampolíny, skluzavky a houpaček.
Chalupa Raškovka - Kořenov
Chalupa Raškovka - KořenovDoporučujeme
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 29 904 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Nejnovější recenze: Moc povedeně zrekonstruovaná chalupa, která nabízí útulnou a pohodovou atmosféru v podobě kachlových kamen, která v chladnějším počasí příjemně sálají teplo, moderně vybavená kuchyň, čisté a hezké sociální zařízení s koupelnou + možnost v...


Zobrazeno 1-10 z 21455 nalezených

Dovolenou Česká republika 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí nastavení podmínek ve žlutém vyhledávacím formuláři. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování v ČR. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud ale máte přibližnou představu kdy po ČR vyjet (termínu odjezdu/odletu) a kdy se z po ČR vrátit (termín návratu/příjezdu/příletu), zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v ČR vybráním příslušných měsíců:

Pobyt v ČR si můžete jednoduše vybrat také podle lokality:

Nevybrali jste si v ČR z žádné lokality? Chcete zkusit dovolenou v jiné zemi? Co třeba vyzkoušet: Francie recenze, Guadeloupe recenze, Chorvatsko recenze nebo například dovolenou Itálie recenze? Další možností je třeba Jordánsko recenze.


Termíny dovolené můžete vybírat také podle jednotlivých sekcí níže. Oblíbené sekce jsou Last Minute, First Minute, roky 2022 a 2023 a sekce podle stravy rozdělené na All Inclusive, plnou penzi, polopenzi, luxusní Ultra All Inclusive nebo snídani. Další kritériem podle kterého si lépe vyberete vaší dovolenou v ČR může být třeba doprava. Na dovolenou po ČR 2022 je možné cestovat vlastní dopravou - autem nebo obytným vozem, karavanem. Karavan si lze klidně půjčit, respektive pronajmout a vaše cesta pak dostane úplně nový rozměr. Pokud nechcete řídit auto nebo karavan, je možné využít moderních klimatizovaných autobusů, který již nabízejí dostatečně komfortní dopravu. Typ vašeho zájezdu lze zvolit pomocí příslušné sekce jako například: pouze pro seniory (pro seniory 50 resp. 55 plus), levné zájezdy, podle nejlepších recenzí atd. Svou rekreaci v ČR si můžete dále přizpůsobit podle typu ubytovacího zařízení jako jsou hotely, bungalovy, penziony, mobilheimy, atd. Vybírat dovolenou v ČR můžete také podle ceny. Ve formuláři je cena dovolené rozdělena do několika pásem od levné dovolené pro nenáročné až po luxusní dovolenou v luxusních rezortech a luxusních hotelech s All Inclusive a Ultra All Inclusive. Pokud necestujete sami nebo nehledáte ubytování v ČR pro dva, využijte sekce pro rodiny - rodinná dovolená Česká republika nebo sekci dovolená s dětmi.

Vyhledáváme:   AlexandriaFirotourInviaTravel portal